درباره نشریه

گستردگی موضوعات مناسبات دین/ اسلام و علوم اجتماعی ایجاب می‌کند که مجله‌ای علمی ـ پژوهشی، که به صورت اختصاصی به مسائل و موضوعات مطرح در این زمینه بپردازد و حاصل تحقیقات صاحبنظران این رشته را در اختیار جامعه‌ی علمی و مدیران ارشد کشور قرار دهد، منتشر شود. به همین جهت گروه علوم اجتماعی پژوهشگاه در صدد انتشار مجله‌ای با نام دوفصلنامه‌ی «اسلام و علوم اجتماعی» برآمد.

دوفصلنامه‌ی «اسلام و علوم اجتماعی» به منظور همکاری با سایر بخش‌های پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و در راستای تحقق هدف پیش‌گفته، گسترش و تعمیق ادبیات مناسبات اسلام و علوم اجتماعی، اطلاع‌رسانی علمی، فراهم آوردن زمینه برای تبادل نظر و تضارب آرای اندیشمندان این دست از مطالعات، ایجاد زمینه‌ی تولید علم دینی و فراهم کردن فضایی مناسب برای تولید و توسعه‌ی هر چه بیشتر علوم اجتماعی اسلامی، بر آن است تا در قالب ویژه‌نامه‌هایی مناسبات دین به خصوص اسلام و علوم اجتماعی را مورد بررسی قرار دهد.

اولین شماره این نشریه در بهار و تابستان سال 1388 منتشر شد، علاوه بر چاپ چکیده انگلیسی به عربی نیز ترجمه شده به چاپ می‌رسد

دسترسی آزاد

به منظور دسترسی آسان و جهانی به آخرین یافته های پژوهشی، این نشریه به عنوان یک نشریه دسترسی-آزاد پایه گذاری شده است.

حق انتشار

این نشریه تحت قانون بین المللی کپی رایت Creative Commons Attribution 4.0 International License. می باشد.

نویسنده ای که قصد انتشار مقاله در این نشریه را دارند به شرایط زیر پایبند هستند

الف. حق نشر برای نویسنده می باشد و نویسنده تحت مجوز  Creative Commons Attribution License به مجله این امکان را می دهد که مقاله چاپ شده را با دیگران به اشتراک گذاشته منوط به اینکه حقوق مؤلف اثر حفظ شود  و  به انتشار اولیه مقاله در این مجله اشاره بشود.

ب. نویسنده ها قادر به ورود و جدا از ترتیبات قراردادی اضافی برای توزیع غیر انحصاری از نسخه منتشر شده این مجله از کار (به عنوان مثال، آن را به یک مخزن نهادی و یا انتشار آن در یک کتاب)، با اذعان به انتشارش به این مجله است.

پ. نویسنده مجاز و تشویق به ارسال کار خود به صورت آنلاین می باشد (به عنوان مثال، در مخازن سازمانی و یا در وب سایت خود) حتی قبل و در طول فرآیند ارسال، به شرط آنکه  به مبادلات تولیدی منجر شود، و همچنین استناد به آثار منتشر شده رعایت شده باشد.

هزینه انتشار

6.000.000 ریال که بعد از پذیرش مقاله و صدور گواهی انتشار و درج در مقالات آماده انتشار مجله برای چاپ اخذ می‌شود.

به منظور دسترسی آسان و جهانی به آخرین یافته های پژوهشی، این نشریه به عنوان یک نشریه دسترسی-آزاد (Open Access) پایه گذاری شده است.